Dolgoročno verodostojno digitalno poslovanje

Najbolj enostavno do zaupanja vrednega in zakonsko skladnega digitalnega poslovanja v gospodarstvu in javnem sektorju.

Zaupanje v dokumente in podatke je temeljna zahteva sodobnega digitalnega poslovanja. Ne glede na to, ali gre za vsakodnevno poslovanje s kupci, iskanje informacij za odločitve ali sodne postopke, je certificirana varna hramba edini način zagotavljanja verodostojnosti digitalnih dokumentov.

Certificirane storitve varne hrambe

Z najemom certificirane storitve varne hrambe lahko takoj vzpostavite dolgoročno shranjevanje digitalnih dokumentov, ki jim zaupajo stranke, zaposleni, poslovni partnerji in javne ustanove.

Prednosti certificirane varne hrambe

Trajno in varno shranjeni vsi vaši digtalni dokumenti

Dokumentom, ki so trajno shranjeni v certificiranih storitvah varne hrambe, boste vedno zaupali, ne glede na to, za kakšen tip dokumenta ali vrsto dejavnosti gre.

Varno digitalno poslovanje v gospodarstvu

Certificirane storitve varne hrambe so idealna rešitev za dolgoročno shranjevanje dokumentov, ki nastajajo pri poslovanju s kupci prek spleta in v oskrbnih verigah, pri nudenju poprodajnih in servisnih storitev, v razvoju, proizvodnji in drugi notranjih procesih, pri delu s kadri ter pri vodenju projektov in zadev. Hkrati se storitev lahko uporabi za varno shranjevanje relacijskih zbirk podatkov, evidenc z osebnimi podatki (GDPR), občutljive poslovne korespondence in poročil za vodstvo, lastnike ter zunanje nadzorne ustanove.

Javna uprava in proračunski porabniki

Ustanovam javne uprave ter organizacijam iz javnega sektorja nudimo celostne rešitve, s katerimi poenostavijo izpolnjevanje zakonskih obveznosti pri obvladovanju digitalnih dokumentov. Poleg certificiranih storitev varne hrambe, ki so že povezane s številnimi informacijskimi rešitvami, so na voljo tudi vzorčna notranja pravila, na primer za varno hrambo e-računov.

Odkrijte pravo rešitev za vaš izziv!

Stopite v stik s prodajnim svetovalcem in pridobite celovite informacije o storitvi.

Dejan Pacher

Zakaj izbrati storitve Posita

Zaupajo nam

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.