Center poslovanja

Varen in cenovno ugoden podatkovni center, skladen z zahtevami poslovanja, strank in zakonodaje.

Standard podatkovnega centra

Posita že dve desetletji predstavlja referenco za storitve podatkovnih centrov. Zagotavlja zanesljivost in razpoložljivost skladno s TIER III, obvladovanje varnostnih tveganj v skladu s standardom ISO 27001, ter energetsko učinkovitostjo podatkovnih centrov v skladu s standardom ISO 50001.

V prvi vrsti prava poslovna rešitev

Vse od leta 2003 naše storitve uporablja več kot 3.500 podjetij vseh velikosti. Finančne in poslovne koristi ter uporaba najsodobnejših tehnologij so glavni razlogi, da se organizacije odločijo za podatkovni center Posita.

Posluh za posebnosti posla

Med uporabniki so organizacije iz tako rekoč vseh dejavnosti: finančne ustanove, ponudniki storitev telekomunikacij, razvijalci in ponudniki informacijskih rešitev, proizvodna podjetja, trgovske verige in spletna podjetja ter javna podjetja in ustanove.

Razlogi, zaradi katerih je že več kot 100 organizacij preneslo svojo kritično informacijsko infrastrukturo v podatkovne centre Posita

Kakšno rešitev za vaš podatkovni center iščete?

V Positi dobite rešitev za podatkovni center, ki je že usklajena z vašimi pričakovanji glede varnosti, razpoložljivosti in zmogljivosti.

Posita Premium DC

Brezkompromisna zaščita

Premium podatkovni centri so zasnovani z modularnimi celicami Lampertz, ki zagotavljajo najvišji nivo zaščite pred vlomi, vplivi okolja in naravnimi katastrofami. V primeru katastrofe je v sklopu storitve Premium DC na voljo tudi delovni prostor za vašo IT-ekipo.

Namen: primarni podatkovni center za poslovno kritične aplikacije in komercialne IKT-storitve, neprekinjeno poslovanje, shranjevanje in arhiviranje poslovno in zakonsko občutljivih podatkov.

Posita Standard DC

Največ varnosti in zanesljivosti za vaš denar

Najbolj prodajana izvedba podatkovnega centra vključuje požarno odpornost sistemskega prostora po standardu EI-60 ter sistem pametnega hlajenja. Ponuja stalen oddaljen nadzor stanja sistemskega prostora in strežniških omar ter kontrolo dostopa do posamezne omare.

Namen: primarni ali nadomestni podatkovni center za delovanje kritičnih in nekritičnih poslovnih aplikacij, cenovno ugodno varnostno shranjevanje in arhiviranje podatkov.

Posita Container DC

Novi trendi

Celovita rešitev podatkovnega centra v kontejnerski različici – vse v enem. Predstavlja najbolj učinkovit pristop k izgradnji lastnega podatkovnega centra. Ker zavzame malo prostora in ne zahteva vnaprej vzpostavljene infrastrukture, omogoča hitro in učinkovito vzpostavitev kjer koli.

Namen: samostojen primarni ali nadomestni podatkovni center, ki omogoča hitro vzpostavitev, visoko stopnjo prilagodljivosti zaradi modularne zasnove ter povsem ločeno oskrbo in upravljanje.

Odkrijte pravo rešitev za vaš izziv!

Stopite v stik s prodajnim svetovalcem in pridobite celovite informacije o storitvi.

Andrej Kranjc

Zakaj izbrati storitve Posita

Zaupajo nam

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.