Kakovostne informacijske storitve v oblaku

Učinkovito delovanje informacijskih storitev za poslovne uporabnike je vaša in naša osnovna skrb.

Učinkovitost za posel in ljudi

Uresničite zahteve vodstva po zniževanju stroškov in izpolnite pričakovanja uporabnikov, ki niso pripravljeni na kompromise pri delovanju informacijskih storitev.

Odzivnost na spremembe

Pravočasno zagotovite IKT-storitve za nove poslovne aplikacije, spremenjene poslovne modele ter digitalizirane izdelke in storitve za stranke.

Enostavnejše upravljanje

Odpravite stres, ki vam ga povzroča odgovornost za delovanje aplikacij in za varnost podatkov, od katerih je odvisno vaše poslovanje.

Čas za inovacije

Pridobite čas za nujen razvoj informacijske podpore, optimizacijo poslovnih procesov, nove naložbe in rast uporabniških potreb.

Razlogi zaradi katerih številni uporabniki že izkoriščajo prednosti storitev računalništva v oblaku Posita

Enostavno - oblak

Omogočamo poenostavitev izvajanja informacijskih storitev ter sprostitev vrednosti, ki jih sodobne tehnologije nudijo vašim zaposlenim, vodstvu in kupcem.

Uporabite oblačne storitve Posita za:

Izberite oblak po meri vašega posla

Infrastruktura v oblaku in hibridne rešitve
Azure Stack Hub

Najboljše, kar ponujajo Microsoftove oblačne tehnologije. V oblak Azure Stack Hub, ki deluje na infrastrukturi Posita, enostavno prenesete obstoječe poslovne aplikacije in zbirke podatkov. Uporabite ga za testiranje in produkcijo novih aplikacij ali kot popolno sistemsko in aplikativno okolje za sodobno digitalno poslovanje. Nanj prenesete tudi shranjevanje in obdelave najbolj občutljivih podatkov, ki se morajo hraniti v Republiki Sloveniji oziroma znotraj EU.

Razvojno raziskovalni oblak

Raziskovalno-razvojnim organizacijam, vpisanim v evidenco Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije, je za R&D-projekte na voljo Razvojno raziskovalni oblak. Temelji na oblačni platformi HPE Helion OpenStack Cloud Software, ki predstavlja eno vodilnih oblačnih platform za sisteme Linux, odprtokodna razvojna okolja in druge odprtokodne tehnologije.

Odkrijte pravo rešitev za vaš izziv!

Stopite v stik s prodajnim svetovalcem in pridobite celovite informacije o storitvi.

Andrej Kranjc

Zakaj izbrati storitve Posita

Zaupajo nam

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.