Preprosto do sodobnih poslovnih tehnologij

Z najemom računalniške opreme si najhitreje, najbolj enostavno in cenovno ugodno priskrbite najsodobnejše poslovne tehnologije.

Zastarela ali preobremenjena oprema, kot so strežniki, pomnilniški sistemi, osebni računalniki ter omrežne naprave in druga sredstva, ki jih potrebujete za izvajanje poslovnih procesov, je pogost krivec za zmanjšanje produktivnosti in slabo voljo v organizaciji. Poleg tega organizacijo postavlja prek številna tveganja in ustvarja konkretne izgube časa in denarja.

Najem tehnologij za učinkovito poslovanje

Sodobno poslovanje danes v veliki meri postaja odvisno od delovanja računalniške opreme in drugih informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Dobro je, da se tudi sami pričnete zavedate, da si ob vse širši digitalizaciji posla in dela res ne morete privoščiti:

Zakaj najeti računalniško opremo pri Positi?

Prilagodite računalniško opremo vašim potrebam

Z nadzorovano rastjo vaše računalniške opreme v skladu s potrebami poslovanja in ob uporabi rešitev svetovno priznanih ponudnikov ne morete izgubiti.

Računalniška oprema za delovna mesta

Ne ubadajte se z računalniško opremo, ki jo zaposleni uporabljajo pri vsakodnevnem izvajanju službenih nalog. Nudimo vam kakovostne poslovne namizne, prenosne in  tablične računalnike ter vso potrebno profesionalno zunanjo opremo (miške, tipkovnice, zaslone, tiskalnike in več opravilne naprave…). Poskrbimo tudi za dostavo, popravilo in
zamenjavo opreme, v skladu s pogodbeno določeno ravnjo storitve.

Strežniške rešitve

Najamete lahko strežnike različnih zmogljivosti, od rešitev vse v enem za majhna podjetja, oddelke in oddaljene pisarne do visokozmogljivih strežniških in pomnilniških sistemov za srednja in velika podjetja. Ob najemu lahko naša vrhunsko usposobljena ekipa sistemskih inženirjev
prevzame vse potrebne storitve, od namestitve na vaši lokaciji, provizioniranja in vključitve v vaše informacijskokomunikacijsko okolje do posodabljanja sistemske programske opreme in nadgrajevanja zmogljivosti.

Programska oprema za osebno produktivnost in sodelovanje

Najemite storitve Microsoft 365 ter zaposlenim zagotovite priljubljene pisarniške programe Office, elektronsko pošto, sodelovanje in videokonference prek Teamsov, shranjevanje dokumentov v OneDrive in skupno uporabo informacij na SharePointu. Ob tem lahko prenesete svoje kritične poslovne aplikacije na oblačno platformo Microsoft Azure, ki deluje v Sloveniji – v vodilnem oblaku Posita.

V Positi lahko najamete tudi drugo poslovno programsko opremo, kot je poslovni informacijski sistem SAP ali dokumentni sistem BusinessConnect. Najeto programsko opremo lahko namestite na lastni lokalni informacijski infrastrukturi ali izkoristite prednosti storitev informacijske infrastrukture v podatkovnih centrih Posita. Tako dodatno razbremenite interno ekipo informatike in pridobite pogodbeno zagotovljeno raven delovanja poslovnih rešitev.

Odkrijte pravo rešitev za vaš izziv!

Stopite v stik s prodajnim svetovalcem in pridobite celovite informacije o storitvi.

Dejan Pacher

Zakaj izbrati storitve Posita

Zaupajo nam

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.