Varna hramba - partnerska prodaja

Ponudite našo vrhunsko storitev varne hrambe tudi vašim uporabnikom in poslovnim partnerjem ter ustvarite dodatne prihodke

Partnerska prodaja na področju storitev varne hrambe je namenjena vsem poslovnim uporabnikom, ki želijo ponuditi varno in certificirano storitev hrambe e-dokumentov svojim uporabnikom ali poslovnim partnerjem v okviru lastnih obstoječih storitev/rešitev ali pa zgolj ustvarjati dodatne prihodke iz naslova preprodaje.

Zanesljivo partnerstvo

Partnerstvo s Pošto Slovenije vam zagotavlja kakovostno izvedbo storitev in uporabo zanesljivih rešitev varne hrambe za vaše uporabnike in partnerje. Ponujamo vam preizkušene storitve in rešitve, ki jih tudi sami uspešno ponujamo na trgu.

Nadgradnja ponudbe

Nadgradite svojo obstoječo ponudbo z novo funkcionalnostjo varne hrambe e-dokumentov in drugih e-vsebin in vaši uporabniki vam bodo prav gotovo hvaležni. Ponujamo certificirano storitev, ki je primerna tudi za najzahtevnejše uporabnike.

Poslovna rast

Izkoristite priložnost in ustvarite pogoje za generiranje novih prihodkov in rast svojega obstoječega poslovanja. Ponujamo vam poslovni model, s katerimi boste obogatili vaše obstoječe storitve in ustvarili dodatne prodajne uspehe.

Lastnosti storitve varne hrambe

Ponudite varno hrambo tudi vašim uporabnikom in poslovnim partnerjem

Partnerski poslovni model

Z našim partnerskim modelom sodelovanja boste okrepili svojo konkurenčnost, privabili nove stranke ter zagotovili, da so njihovi podatki vedno v najvarnejših rokah. Skupaj gradimo zaupanje in uspeh!

 • Partnerska pogodba

  Podlaga za partnersko prodajo je sklenitev pogodbe z nami o uporabi in nadaljnji prodaji storitev varne hrambe. Na podlagi pogodbe boste storitve varne hrambe lahko uporabljali sami, hkrati pa jih ponudili tudi svojim uporabnikom.

 • Način prodaje

  Varno hrambo lahko po lastni želji ponudite svojim uporabnikom kot samostojno storitev ali pa jo vključite kot sestavni del ponudbe oz. funkcionalnosti v okviru svojih lastnih storitev/rešitev za uporabnike.

 • Zaračunavanje in plačila

  Storitve varne hrambe vam bomo ponudili po ugodnih pogojih (popust), vi pa jih boste po svojih pogojih zaračunali vašim uporabnikom (samostojno ali v okviru vaših storitev/rešitev).

 • Implementacija rešitve

  Rešitev varne hrambe lahko preko spletnih servisov hitro in enostavno integrirate v vaše informacijsko oz. poslovno okolje pri čemer vam zagotovimo vse potrebne dostope in dodatno podporo.

Postanite naš prodajni partner!

Stopite v stik s prodajnim svetovalcem in pridobite celovite informacije o partnerski prodaji.

Dejan Pacher

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.