Celovita storitev digitalizacije papirnih dokumentov

V sodobnem delovnem okolju ni časa in prostora za papirne dokumente.

Naredite preskok v učinkovitosti in produktivnosti. S storitvami digitalizacije papirnih dokumentov poenostavite prehod na popolnoma digitalne delovne postopke. V organizaciji namreč uporabljate le še digitalne dokumente, ki jih obvladujete s poslovnimi rešitvami, kot so sistem ERP, dokumentni sistem, sistem za vodenje strank CRM ter sistem za upravljanje s kadri HRM.

Storitve Posita so najbolj enostavna in učinkovita pot do popolnoma brezpapirnega poslovanja.

Zakaj naši naročniki zaupajo digitalnim dokumentom?

Po korakih do poslovanja brez papirja

S širokim naborom storitev digitalizacije omogočamo, da odpravite uporabo papirnih dokumentov v najrazličnejših delovnih postopkih, od prejete pošte do vsakodnevnega dela s strankami pri vaši osnovni dejavnosti.

Glede na izbrano stopnjo zaupanja lahko poskrbimo za skeniranje celotne pošte, od splošne poslovne pošte do priporočenih pošiljk. Originalne papirne dokumente vam dostavimo na vaš naslov, jih arhiviramo v našem fizičnem arhivu ali komisijsko uničimo.

Koristi za naročnika:

Vse kar naredite za digitalizacijo računov je, da jih ob prejemu skenirate v naš oblak. Skenirane račune optično prepoznamo in vam jih posredujemo v obliki eSLOG datoteke, ki jo enostavno uvozite v vašo poslovno aplikacijo. Elektronske račune lahko opcijsko prenesemo tudi v akreditirano storitev varne hrambe.

Koristi za naročnika:

Rešite se prepisovanja podatkov in shranjevanja papirnih dokumentov, ki nastajajo pri vašem internem poslovanju ali pri poslovanju s strankami (npr. pristopni obrazci, vprašalniki, GDPR izjave,…). Ob digitalizaciji dokumentov poskrbimo za zajem podatkov tako, da se vam ni več treba ukvarjati z ročnim vnašanjem v vaše poslovne aplikacije.

Koristi za naročnika:

Papirni arhivi so dragi, saj zahtevajo veliko prostora in opreme. Še več denarja pa izgubljate z osebjem, ki ga rabite za vzdrževanje arhiva in z zamudnim iskanjem med gorami papirja. Vaše arhivske dokumente lahko digitaliziramo kar na vaši lokaciji in jih varno shranimo v sodobnem akreditiranem elektronskem arhivu.

Koristi za naročnika:

Odkrijte pravo rešitev za vaš izziv!

Stopite v stik s prodajnim svetovalcem in pridobite celovite informacije o storitvi.

Simon Golob

Zakaj izbrati storitve Posita

Zaupajo nam

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.