Naše vodilo so kakovostne storitve
in zadovoljni uporabniki

Podjetje Posita d.o.o. je član Skupine Pošta Slovenije, ki ga je Pošta Slovenije d.o.o. ustanovila z namenom učinkovitega zagotavljanja vrhunskih storitev informacijskih tehnologij za digitalno poslovanje.

Kaj je Posita?

Positina zgodba se je pričela pisati že leta 2002 s strateško prenovo informacijske infrastrukture Pošte Slovenije. Vizija, znanje in predanost zaposlenih so oblikovali enega vodilnih slovenskih ponudnikov informacijskih storitev za brezpapirno poslovanje, digitalno transformacijo, poslovne rešitve in računalništvo v oblaku. Strategija Posite je ponudba celovitih informacijskih storitev za digitalno poslovanje na enem mestu. Podjetje je v fazi postopnega združevanja informacijskih storitev blagovnih znamk PosITa, PoštarCA, PoštAR, APS Plus ter EPPS.

Kako delamo?

Uspeh gradimo z odličnimi sodelavci ter z nenehnim vlaganjem v najsodobnejše tehnologije in poslovne rešitve. Osredotočeni smo na zadovoljstvo zaposlenih ter njihov strokovni razvoj in osebnostno rast. Imamo posluh za stranke, hkrati pa smo usmerjeni v iskanje nenehnih izboljšav pri lastnem poslovanju ter ustvarjanje inovativnih produktov za trg. Vse to nam omogoča, da lahko vedno ponudimo pravo rešitev za probleme in izzive strank.

Naše vrednote povzemajo, kar počnemo vsak dan in k čemur bomo stremeli še naprej.

Naše vrednote povzemajo, kar počnemo vsak dan in k čemur bomo stremeli še naprej.

Spoštovanje

Empatija

Zaupanje

Znanje

Ustvarjalnost

Kaj ponujamo?

Smo edini ponudnik informacijskih storitev v Sloveniji in regiji, ki na enem mestu ponuja popoln nabor znanja, tehnologij in rešitev za naslednjo generacijo poslovanja. Naše informacijske storitve so podprte z najsodobnejšimi tehnologijami, ki jih prepletamo z varnostjo, zaupanjem ter inovativnostjo. Podjetja in organizacije vseh velikost in dejavnosti pri Positi dobijo rešitve za celotno poslovno dejavnost.

Kdo smo?

Posita združuje ekipo motiviranih in vrhunsko usposobljenih strokovnjakov za poslovne informacijske tehnologije, rešitve in storitve.

Vsi zaposleni smo osredotočeni na zagotavljanje najvišje kakovosti storitev za stranke. Odgovornost za kakovostno in pravočasno izvajanje delovnih nalog omogoča učinkovito vitko organizacijo, ki vse sile usmerja v zadovoljstvo strank.

 

Spoštovani!

Počaščen sem, da ste se na svoji profesionalni poti srečali z nami in nam dali priložnost, da se vam predstavimo. Še posebej, ker skupaj delujemo v okolju neprestanih sprememb, hitrega tempa in vse večje odvisnosti od tehnologij. Te pravzaprav krojijo naš način delovanja, določajo produktivnost in usmerjajo naš fokus.

Izpostaviti moram, da smo se s sodelavci zavezali k zagotavljanju odlične uporabniške izkušnje in spodbudnega delovnega okolja, kjer lahko uresničujemo svoje potenciale pri ustvarjanju izboljšav za uporabnike. Informacijske tehnologije, storitve in rešitve želimo pretvoriti v doživetje za uporabnika na vseh točkah stika. Našim uporabnikom pomagamo ustvariti navdihujoče delovno okolje ter prispevati k njihovi uspešnosti in dobremu počutju v službi ter posledično v zasebnem življenju. Za vsem tem stoji ekipa predanih sodelavcev Posite, enakih med enakimi. In enako cenimo tudi vas, ne glede na to, ali se šele zanimate za sodelovanje z nami ali ste že naš uporabnik.

Verjamem, da je ta stik priložnost za novo zgodbo, za zgodbo o našem skupnem uspehu. Zato vas prijazno pozivam, da nas preizkusite in stopite v stik z mojimi sodelavci v prodaji ali podpori.

Iztok Renčelj, direktor Posita d.o.o.

  • Osnovni podatki
  • Kje se nahajamo

Posita, informacijske rešitve d.o.o.
Zagrebška cesta 106
SI-2000 Maribor

Davčna številka: SI48523925
Matična številka: 6897690000

Transakcijski račun odprt pri NOVA KBM d. d.: IBAN SI56 0430 2000 3074 302

MARIBOR

Zagrebška cesta 106, 2000 Maribor
Zagrebška cesta 106, 2000 Maribor
Najdi lokacijo

LJUBLJANA

Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana - Črnuče
Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana - Črnuče
Najdi lokacijo

LJUBLJANA

Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana
Najdi lokacijo