Urejeno, učinkovito, digitalno

Preizkušene dokumentne rešitve za organizacije vseh velikosti in dejavnosti. Brez začetne investicije in skritih stroškov.

Vas poslovna rast in vse več nalog postavlja pred izzive, da morate poenostaviti in avtomatizirati delovne postopke?

Želite pohitriti delo z dokumenti, delovnimi procesi in vsakodnevno iskanje informacij?

Hočete zmanjšati procesne napake in obvladovati kakovost procesov?

Bi radi znižali stroške in hkrati zaposlenim ter strankam omogočili prijazno poslovanje, enostavnost uporabe in transparentnost?

Razlogov za uvedbo dobrega dokumentnega sistema je veliko.

Preverite ali ste tudi vi potencialni uporabnik storitev za upravljanje z dokumenti in delovnimi postopki!

Vse storitve brezpapirnega poslovanja na enem mestu

Naj bo vaše poslovanje v celoti brezpapirno, ročne delovne postopke pa polno ali delno avtomatizirajte in digitalizirajte.

Za organizacije vseh velikosti in dejavnosti

V partnerstvu z mednarodnim podjetjem MARGIS d. o. o. nudimo dokumentni sistem za majhna, srednja in velika podjetja. Naročnik je lahko v sektorju gospodarstva ali del javne uprave. Dokumentni sistem je v različicah BusinessConnect, ki je namenjen podjetjem v gospodarstvu, GovernmentConnect, ki je namenjen organizacijam v javni upravi, ter JusticeConnect, namenjen organizacijam znotraj pravnega sistema.

Dokumentni sistem je modularne narave, kar omogoča postopno uvajanje in manjšo začetno investicijo za vzpostavitev in uporabo. Postavitev je lahko v IT-okolju naročnika, daleč najbolj optimalna pa je rešitev, ko se dokumentni sistem uporablja v oblaku Posita. S tem namreč odpravite direktne stroške za vzpostavitev IT-okolja pri naročniku ter celotno storitev IT-okolja in dokumentnega sistema poravnavate mesečno.

Dokumentni sistem ima certifikat Arhiva Republike Slovenije in je popolnoma skladen z zakonodajo Republike Slovenije in EU (ZVDAGA, ZEPEP, ZUP, ZVOP-2, GDPR, eIDAS …). Dokumenti v sistemu BusinessConnect in njegovih različicah so tako zakonsko enakovredni originalom v papirni obliki. Na ta način naročnik prihrani prostor (odpadejo fizični arhivi), poveča hitrost pridobivanja podatkov iz dokumentacije ter enostavneje delno ali polno avtomatizira in digitalizira poslovne procese.

Zajem vhodne in izhodne pošte

Upravljanje s prejetimi računi

Proces nabave

Obvladovanje pogodb

Kadrovska dokumentacija

Vodenje sej, kolegijev in sestankov

Upravljanje dokumentacije sistemov kakovosti ISO:

Odkrijte pravo rešitev za vaš izziv!

Stopite v stik s prodajnim svetovalcem in pridobite celovite informacije o storitvi.

Roman Črešnar

Zakaj izbrati storitve Posita

Zaupajo nam

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.