Webinar: »Certificirana varna hramba- Zaupanja vredne digitalne vsebine«

Digitalizacija vse hitreje polni prostor dokumentnih sistemov, datotečnih in e-poštnih strežnikov, osebnih računalnikov zaposlenih in shrambnih prostorov v oblaku. Pomembni poslovni dokumenti v digitalni obliki so izpostavljeni vse večjim tveganjem, od izgube ali okvare do zlorabe, kot so nepooblaščeno dostopanje ali hekerski napadi z izsiljevalskim virusom. Ob digitalni transformaciji celotne dejavnosti organizacije, od poslovanja do produkcije, je sedaj že nujno, da svoje pomembne dokumente in podatke shranjujete v zaupanja vredni certificirani varni hrambi.

Na webinarju “Certificirana varna hramba: Zaupanja vredne digitalne vsebine”, ki bo potekal v četrtek, 9. septembra 2021, ob 13.30 uri, v spletnem okolju Microsoft Teams, bomo predstavili prve korake k uvedbi certificiranih storitvah zajema in hrambe digitalnega gradiva ter kakšne izzive rešite s tovrstnimi storitvami, ki jih ponuja Skupina Pošte Slovenije.

Webinar bo zaokrožila predstavitev dobre prakse uporabe storitve certificirane varne hrambe iz prve roke!

V samo eni uri boste dobili potrditev, zakaj je certificirana varna hramba osnova za zanesljivo, varno in kakovostno digitalizacijo ključnih poslovnih in produkcijskih procesov.

Na webinarju bodo najboljše prakse z vami delili:

Kakšne probleme rešite s storitvami certificirane varne hrambe?

Certificirana varna hramba dvigne obvladovanje tveganj, povezanih s shranjevanjem digitalne poslovne dokumentacije, na neprimerljivo višjo raven, kot jo lahko zagotovijo organizacije same. In to je v času razširjanja digitalne transformacije v vse segmente poslovanja še posebej pomembno. Storitve certificiranega zajema in hrambe digitalnega gradiva, ki jih ponuja Skupina Pošte Slovenije, vam omogočajo, da preidete na popolno digitalno poslovanje, ne glede na dejavnost in velikost organizacije.

Z uporabo storitev certificirane varne hrambe zagotovite hrambo digitalnih dokumentov in drugega digitalnega gradiva v skladu z različno področno zakonodajo, ki velja za podjetja in javne ustanove.

Storitve certificirane varne hrambe s praktičnega vidika

Zakaj smo prepričani, da bo ena ura webinarja tako koristna za vas? Enostavno zato, ker boste spoznali:

Vidimo se 9. septembra, ob 13.30 uri. Ne pozabite na prijavo!

Prijava na webinar

Prijava na webinar "Akreditirana varna hramba: Zaupanja vredne digitalne vsebine"

Povezavo do webinarja v spletnem okolju Microsoft Teams vam bomo poslali najkasneje dan pred dogodkom!

Posita bo posredovane podatke obravnavala kot osebne podatke. Vaša poslana prijava se smatra kot prostovoljna in nedvoumna privolitev, da se podatki, ki ste jih posredovali, uporabijo v namene, za katere so bili posredovani in v okviru uporabe storitev Posita. Do posredovanih podatkov bodo imeli dostop izključno zaposleni v družbah Posita d.o.o. in Pošta Slovenije d.o.o. Osebni podatki ne bodo posredovani drugim pravnim osebam, prav tako se ne bodo izvažali v tretje države. Posameznik, na katerega se osebni podatki nanašajo ima pravico, da kadarkoli prekliče dano privolitev. Dodatne informacije in vprašanja povezana z obdelavo osebnih podatkov lahko posredujete na e-naslov .

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Izberite prave storitve in rešite za vaše izzive

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.