Potrditev naročila na e-novice

Vaša prijava ne e-novice je potrjena!

Zahvaljujemo se vam za naročilo na naše e-novice, v okviru katerih vas bomo obveščali o novostih in drugih informacijah v zvezi s storitvami Posita kot tudi drugimi novicami in trendi iz sveta IKT. E-novice vam bomo pošiljali občasno.

S prijavo na e-novice se strinjate z naslednjimi pogoji uporabe vaših osebnih podatkov:

Posita bo posredovane podatke obravnavala kot osebne podatke. Z oddajo naročila na e-novice se strinjate, da se lahko podatki, ki ste jih posredovali, uporabijo v namene, za katere so bili posredovani in sicer za pošiljanje e-novic družb Posita d.o.o. in Pošta Slovenije d.o.o. (novice o obstoječih in novih storitvah, akcijah in drugih posebnostih iz ponudbe, dobrih praksah, strokovnih mnenjih, drugih novostih, trendih ter vsebinah iz sveta IKT oz. drugih strokovnih področij). Do posredovanih podatkov bodo imeli dostop izključno zaposleni v družbah Posita d.o.o. in Pošta Slovenije d.o.o. Osebni podatki ne bodo posredovani drugim pravnim osebam, prav tako se ne bodo izvažali v tretje države. Posameznik, na katerega se osebni podatki nanašajo ima pravico, da kadarkoli prekliče dano privolitev. Dodatne informacije in vprašanja povezana z obdelavo osebnih podatkov lahko posredujete na e-naslov .

V primeru, da želite e-novice odjaviti, nam prosimo pošljite sporočilo na .

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.