Webinar: “Kako do varnega nadomestnega podatkovnega središča brez investicije?”

Vsi vodje informatike, s katerimi smo se pogovarjali v zadnjem pol leta so nam povedali, da si želijo varnostnega shranjevanja podatkov na oddaljeno lokacijo, vendar imajo s tem ogromne probleme zaradi pomanjkanja ljudi, prostora in financ.

Na webinarju »Kako do varnega nadomestnega podatkovnega središča brez začetne naložbe?«, ki bo potekal v četrtek, 14. aprila 2022, od 13.30 do 14.30 ure, v spletnem okolju Microsoft Teams boste spoznali koristi uporabe storitev najema sistemskega prostora za nadomestno podatkovno središče. Dobili boste informacije iz prve roke in sicer iz podjetja Halcom ter Instituta Jožef Stefan.

Zakaj se vam splača porabit 60 minut? Brezplačno!

Enostavno zato, ker je to dobra investicija. V letu 2021 je minuta prekinitve delovanja informacijskih storitev stala povprečno 5.600 dolarjev! S čimprejšnjo vzpostavitvijo kakovostnega nadomestnega centra se lahko izognete kritičnim izpadom delovanja informacijskih storitev, ki lahko trajajo od nekaj dni do nekaj tednov. V skrajnih primerih preprečite tveganje popolne izgube podatkov, ki pomeni danes konec poslovanja!

Zakaj bi o tem poslušali Posito?

Večina vodij informatike se strinja, da je za postavitev nadomestnega podatkovnega središča najbolj gospodaren najem varnega sistemskega prostora. Vsi uporabniki storitev podatkovnih središč Posita pa potrdijo, da najem ni samo cenovno ugodnejša izbira v primerjavi z izgradnjo lastnega sistemskega prostora. Izkaže se, da je tudi tehnično in organizacijsko veliko bolj kakovostna rešitev.

Kaj lahko pričakujete od webinarja?

Na webinarju vam bomo podali pravo mešanico predstavitvenih in praktičnih uporabniških informacij. Da si boste lažje predstavljali, kakšne storitve Posita sploh ponuja in kaj lahko kot uporabnik pričakujete.

Zato bodo na webinarju nastopili:

O čem bomo govorili na webinarju?

V prvi vrsti bomo podali dobre prakse uporabe storitev zunanjih podatkovnih središč na najbolj kratek in jedrnat način – s predstavitvijo izkušenj iz prve roke.

Seveda pa boste pridobili tudi širše informacije, ki bodo koristne za vašo dejavnost:

Če želite, da v razpravo vključimo vaše konkretne izzive, predlagamo, da nam pošljete svoja vprašanja na naslov:

, do četrtka, 14. aprila 2022, do 9.00 ure.

Vidimo se 14. aprila, ob 13.30 uri. Ne pozabite na prijavo!

Prijava na webinar žal ni več možna.

Vabimo vas, da si ogledate več informacij o storitvah podakovnih centrov ali nam pošljete povpraševanje.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Izberite prave storitve in rešite za vaše izzive

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.