Webinar: “Celo podatkovni center lahko izboljša vaše življenje”

Digitalno poslovanje zahteva izgradnjo popolnega zaupanja v vaše informacijske rešitev. Ustvarjanje zaupanja pa se začne pri osnovi – v podatkovnem centru. Zato lahko rečemo, da je podatkovni center temelj vaše informacijske zgradbe – tako kot je varen in zanesljiv tako odporen in učinkovit bo informacijski ustroj vaše poslovne dejavnosti.

Na webinarju »Celo podatkovni center lahko izboljša vaše življenje«, ki bo potekal 4. marca 2021, od 13.30 do 14.30 ure, v spletnem okolju Microsoft Teams bomo predstavili zakaj storitve podatkovnega centra Posita predstavljajo optimalno rešitev, tako z vidika varnosti in zaupanja, kot tudi prilagodljivosti in cenovne dostopnosti.

Zakaj o podatkovnih centrih poslušati Positine strokovnjake?

V Positi se že več kot 15 let ukvarjamo s storitvami podatkovnih centrov. Naše znanje in izkušnje pri skrbi za računalniško infrastrukturo izkorišča več kot 1.000 podjetij vseh velikosti in dejavnosti, od finančnih ustanov, telekomunikacijskih in informacijskih podjetij do logistik, proizvodnje in javne uprave.

V vseh teh letih smo spoznali, da gre pri uporabi storitev podatkovnega centa za odločitev, ki vpliva na kakovost in uspešnost poslovanja ter prispeva k boljši uporabniški izkušnji. Ta je nenazadnje ključna za uspeh digitalizacije na vseh poslovnih področjih in zajema tako zadovoljstvo zaposlenih, kot poslovnih partnerjev in stran. Zato nenehno stremimo k izboljšavam in novim storitvam, od neprebojnih celic Lampretz do najsodobnejših kontejnerskih rešitev.

O čem bomo govorili na webinarju?

Storitve podatkovnih centrov vam bomo poskušali predstaviti čimbolj razumljivo in uporabno. Tako boste spoznali ključne prednosti in koristi podatkovnih centrov Posita za vaše poslovanje, IT-ekipo in vašo kariero, ne glede na to ali ste informatik, finančnik ali lastnik podjetja:

Znanje in kakovost na podlagi izkušenj

m2 površine podatkovnih centrov
0 +
virtualnih strežnikov
0 +
razpoložljivost
% 0

Na webinarju bosta z vami

Če želite, da v razpravo vključimo vaše konkretne izzive, predlagamo, da nam pošljete svoja vprašanja na naslov: , do četrtka, 4. 3. 2021, do 9.00 ure.

Prijava na webinar žal ni več možna.

Vabimo vas, da si ogledate več informacij o storitvah podakovnih centrov ali nam pošljete povpraševanje.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Izberite prave storitve in rešite za vaše izzive

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.