Poenostavite svoje poslovanje
z digitalnimi storitvami Pošte Slovenije

PosiTa zagotavlja uporabo najsodobnejše IT-opreme in programskih rešitev, ki jih plačujete na mesečni osnovi.
Vse storitve so zasnovane tako, da se prilagajajo tako vašim potrebam kakor tudi rasti in razvoju vašega podjetja.

Preizkušene in zaupanja vredne storitve

Vse storitve, ki jih ponuja PosiTa, uporabljamo tudi v Pošti Slovenije. Zato lahko jamčimo za njihovo kakovost in učinkovitost.
Lastne izkušnje
Pošta Slovenije upravlja enega največjih in najsodobnejših informacijskih sistemov v Sloveniji, ki povezuje 10 poslovnih enot, dva poštna logistična centra ter 542 pošt. Zaposluje več kot 6700 ljudi, letno pa obdela in dostavi približno milijardo pisem in paketov.
Tradicija, ki ustvarja napredek
Pošta Slovenije že vrsto let klasične poštne storitve dopolnjuje z najsodobnejšimi elektronskimi storitvami, ki jim zaupajo najzahtevnejši posamezniki, podjetja in državne ustanove.
 

Načrtno vlagamo v razvoj novih digitalnih storitev

Pošta Slovenije se uveljavlja tudi kot ponudnik informacijskih storitev,
ki jih tržimo pod blagovno znamko PosiTa.

Pri Pošti Slovenije sledimo zahtevam časa, zato klasične poštne storitve nenehno dopolnjujemo s sodobnimi elektronskimi storitvami.

S svojim razvejanim komunikacijskim omrežjem in zanesljivo informacijsko tehnologijo vsem državljanom ter pravnim subjektom zagotavljamo hitre, kakovostne in varne storitve – ne glede na kraj izvajanja in vrsto storitve.
“Pod okriljem lastne blagovne znamke PosiTa smo razvili široko paleto storitev, ki so primerne tudi za najzahtevnejše stranke. Naše zmogljivosti v podatkovnih centrih zadovoljujejo najvišje standarde varovanja in obratovanja za vse vrste računalniške in komunikacijske opreme.
 

Kako lahko storitve umestite v vaše poslovanje?

Storitve smo zasnovali tako, da poenostavijo vse glavne vidike vašega poslovanja.