Dokumentni sistemi: kako najlažje do urejenih brezpapirnih delovnih postopkov?

Vse organizacije si želijo odpraviti papirne dokumente. Od podjetij do ustanov javne uprave. Poslovne koristi brezpapirnega poslovanja so namreč neizpodbitne. Zdaj je čas, da preklopite na brezpapirno poslovanje in digitalne delovne postopke.

Na webinarju “Dokumentni sistemi: kako najlažje do urejenih delovnih postopkov?”, ki bo potekal 22. aprila 2021, ob 13.30 uri, v spletnem okolju Microsoft Teams boste spoznali, kako brez začetne naložbe ter na najbolj enostaven in uporabnikom prijazen način preidete na urejeno brezpapirno poslovanje in učinkovite digitalne delovne postopke.

Zakaj bo eno urni webinar za vas še posebej koristen?

Na zadnjem webinarju z naslovom “Kako se rešim papirnih dokumentov” smo predstavili dobre prakse prehoda s papirnih na digitalne dokumente. Pri tem smo izpostavili digitalizacijo prejete pošte in dolgoročno varno hrambo digitalnih dokumentov. Povsem pričakovano je, da se vprašate: kaj pa vse vmes?

Kako je z obdelavo digitalnih dokumentov, z delovnimi postopki, aktivnostmi, pooblastili in odgovornostmi?

Na ta vprašanja daje odgovor dokumentni sistem. Na webinarju “Dokumentni sistemi: kako najlažje do urejenih brezpapirnih delovnih postokov?” se bomo ukvarjali prav z operativnimi izzivi obdelave, uporabe in upravljanja z dokumentacijo tekom delovnih postopkov in poslovnih procesov.

Predstavili bomo dobre prakse uvedbe dokumentnega sistema, ki jih bomo osvetlili z naslednjih ključnih vidikov:

Spoznali boste preizkušene dokumentne rešitve, ki jih v Positi ponujamo majhnim ter srednjiim in velikim organizacijam. Pri tem vam bomo predstavili:

Webinar bo usmerjen v konkretne izzive, s katerimi so se srečevali naši uporabniki in ki jih prepoznavamo pri delu s potencialnimi uporabniki.

Obravnavali bomo tudi stanje na trgu in zadnje trende digitalizacije, ki danes motivirajo organizacije k razširjanju dokumentnih rešitev na vse ključne segmente poslovanja, od prodaje, financ in nabave do organizacije in vodenja.

Želite, da v sklopu webinarja odgovorimo na vaša konkretna vprašanja – anonimno? Sporočite nam svoje izzive najkasneje do srede, 22. aprila 2021, do 9.00 ure na e-naslov .

Prijava na webinar žal ni več možna.

Vabimo vas, da si ogledate več informacij o storitvah podakovnih centrov ali nam pošljete povpraševanje.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Izberite prave storitve in rešite za vaše izzive

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.