Webinar: “Kako se rešim papirnih dokumentov?”

Digitalizacija se nezadržno širi na valovih brezpapirnega poslovanja. Kljub številnim dobrim praksam in zgodbam o uspehu pa številna vprašanja ostajajo odprta. Na webinarju o digitalizaciji in brezpapirnem poslovanju z naslovom “Kako se rešim papirnih dokumentov?” bomo zato strnili izkušnje, ki smo jih pridobili v Positi na osnovi projektov iz 126 podjetij in javnih ustanov.

Na webinarju “Kako se rešim papirnih dokumentov?”, ki bo potekal 8. aprila 2021, ob 13.30 uri, v spletnem okolju Microsoft Teams bomo razbili vse mite, pomisleke in ugovore glede smotrnosti, enostavnosti uvedbe in stroškov brezpapirnega poslovanja!

Odštevamo do webinarja

Dni
Ur
Minut
Sekund

Kaj boste spoznali in se naučili skozi enourni, povsem praktično obarvani webinar?

Lahko ste prepričani, da vam bo popolnoma jasno, zakaj in kako lahko v samo nekaj dnevih vzpostavite zakonsko skladno brezpapirno poslovanje brez začetne naložbe!

Zakaj je Posita pravi naslov, ko gre za digitalizacijo in brezpapirno poslovanje?

100% zanimivo, brez balasta

Pozabite na dolgočasne predstavitve in neskončne drsnice v Power Pointu. Webinar bo potekal v obliki zanimivega intervjuja s Positinimi strokovnjaki, ki imajo izkušnje z majhnimi, srednjimi in velikimi organizacijami iz finančnega sektorja, upravljanja z nepremičninami, proizvodnje, trgovine, gradbeništva, storitev in javne uprave

Odgovori na osnovi potrditev v praksi

Naši svetovalci za digitalizacijo, brezpapirno poslovanje in varno hrambo vam bodo z dobrimi praksami ter informacijami, ki jih praktično dnevno prejmejo od uporabnikov iz prve roke odgovorili na naslednja vprašanja:

Osredotočili se bodo na uporabnika ter osvetlili njegove izzive s poslovnega, tehničnega, organizacijskega, procesnega in zakonskega vidika.

Želite, da v sklopu webinarja odgovorimo na vaša konkretna vprašanja – anonimno? Sporočite nam svoje izzive najkasneje do srede, 8. aprila 2021, do 9.00 ure na e-naslov .

Prijava na webinar

Prijava na webinar "Kako se rešim papirnih dokumentov? "

Povezavo do webinarja v spletnem okolju Microsoft Teams vam bomo poslali najkasneje dan pred dogodkom!

Posita bo posredovane podatke obravnavala kot osebne podatke. Vaša poslana prijava se smatra kot prostovoljna in nedvoumna privolitev, da se podatki, ki ste jih posredovali, uporabijo v namene, za katere so bili posredovani in v okviru uporabe storitev Posita. Do posredovanih podatkov bodo imeli dostop izključno zaposleni v družbah Posita d.o.o. in Pošta Slovenije d.o.o. Osebni podatki ne bodo posredovani drugim pravnim osebam, prav tako se ne bodo izvažali v tretje države. Posameznik, na katerega se osebni podatki nanašajo ima pravico, da kadarkoli prekliče dano privolitev. Dodatne informacije in vprašanja povezana z obdelavo osebnih podatkov lahko posredujete na e-naslov .

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Izberite prave storitve in rešite za vaše izzive

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.