Webinar: “Kako se rešim papirnih dokumentov?”

Digitalizacija se nezadržno širi na valovih brezpapirnega poslovanja. Kljub številnim dobrim praksam in zgodbam o uspehu pa številna vprašanja ostajajo odprta. Na webinarju o digitalizaciji in brezpapirnem poslovanju z naslovom “Kako se rešim papirnih dokumentov?” bomo zato strnili izkušnje, ki smo jih pridobili v Positi na osnovi projektov iz 126 podjetij in javnih ustanov.

Na webinarju “Kako se rešim papirnih dokumentov?”, ki bo potekal 8. aprila 2021, ob 13.30 uri, v spletnem okolju Microsoft Teams bomo razbili vse mite, pomisleke in ugovore glede smotrnosti, enostavnosti uvedbe in stroškov brezpapirnega poslovanja!

Kaj boste spoznali in se naučili skozi enourni, povsem praktično obarvani webinar?

Lahko ste prepričani, da vam bo popolnoma jasno, zakaj in kako lahko v samo nekaj dnevih vzpostavite zakonsko skladno brezpapirno poslovanje brez začetne naložbe!

Zakaj je Posita pravi naslov, ko gre za digitalizacijo in brezpapirno poslovanje?

100% zanimivo, brez balasta

Pozabite na dolgočasne predstavitve in neskončne drsnice v Power Pointu. Webinar bo potekal v obliki zanimivega intervjuja s Positinimi strokovnjaki, ki imajo izkušnje z majhnimi, srednjimi in velikimi organizacijami iz finančnega sektorja, upravljanja z nepremičninami, proizvodnje, trgovine, gradbeništva, storitev in javne uprave

Odgovori na osnovi potrditev v praksi

Naši svetovalci za digitalizacijo, brezpapirno poslovanje in varno hrambo vam bodo z dobrimi praksami ter informacijami, ki jih praktično dnevno prejmejo od uporabnikov iz prve roke odgovorili na naslednja vprašanja:

Osredotočili se bodo na uporabnika ter osvetlili njegove izzive s poslovnega, tehničnega, organizacijskega, procesnega in zakonskega vidika.

Želite, da v sklopu webinarja odgovorimo na vaša konkretna vprašanja – anonimno? Sporočite nam svoje izzive najkasneje do srede, 8. aprila 2021, do 9.00 ure na e-naslov .

Prijava na webinar žal ni več možna.

Vabimo vas, da si ogledate več informacij o storitvah podakovnih centrov ali nam pošljete povpraševanje.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Izberite prave storitve in rešite za vaše izzive

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.