Digitalizacija dokumentov in avtomatizacija procesov za bolj učinkovito poslovanje

V poslovnem svetu, kjer hitra prilagoditev in učinkovito upravljanje informacij postajata ključna elementa uspeha, ponudba Posita izstopa s svojimi celovitimi storitvami in rešitvami.

Ponudba Posita vključuje rešitve za digitalizacijo papirnega gradiva, uvajanje dokumentnih sistemov, elektronsko hrambo in e-izmenjavo dokumentov. S pozornostjo do potreb svojih strank ter predanostjo vrhunski tehnologiji, postavljamo nove standarde v digitalni transformaciji in svojim strankam zagotavljamo kakovostno, hitro in cenovno ugodno digitalizacijo dokumentov in procesov. V nadaljevanju so predstavljene rešitve Posita, s katerimi podjetjem olajšamo pot do njihovega uspeha.

1. Digitalizacija dokumentov in procesov

Ponudba Posita vključuje celovite rešitve za digitalizacijo dokumentov in poslovnih procesov. S sodobnimi tehnološkimi platformami omogočamo prehod od papirnih k elektronskim dokumentom, kar ne le zmanjšuje stroške, temveč tudi povečuje učinkovitost in sledljivost poslovnih procesov.

2. Digitalizacija vhodne (prejete) pošte

Izvedemo celoten proces od prevzema papirne pošte na poštnem uradu do skeniranja, opremljanja z meta podatki in hrambe digitalizirane pošte v oblaku. Organizacije tako dobijo dostop do svoje prejete pošte v digitalni obliki prek spletnega portala ali integracije z njihovim dokumentnim sistemom.

3. Avtomatizacija poslovnih procesov

Avtomatizacija poslovnih procesov nudi zmanjšanje ročnih opravil in povečanje učinkovitosti. Z uporabo naprednih algoritmov in umetne inteligence avtomatiziramo rutinske naloge, kar omogoča hitrejše odločanje in prilagajanje dinamičnim poslovnim okoljem.

4. Elektronsko upravljanje dokumentov (DMS)

Rešitve za elektronsko upravljanje dokumentov zagotavljajo enostaven dostop do informacij, izboljšujejo sodelovanje med zaposlenimi in zmanjšujejo potrebo po tiskanju in shranjevanju fizičnih dokumentov. S platformo za DMS lahko uporabniki optimizirajo upravljanje dokumentacije in povečajo varnost podatkov.

5. Storitve mobilnega poslovanja

S prilagodljivimi mobilnimi rešitvami lahko uporabniki ostanejo povezani in produktivni kjerkoli in kadarkoli. Zaposleni lahko dostopajo do ključnih informacij in opravljajo naloge kar prek mobilnih naprav, kar povečuje mobilnost in odzivnost organizacije.

6. Podpora skladnosti z zakonodajo

Spremembe zakonodaje in regulative so stalna skrb poslovnih subjektov. V okviru ponudbe  Posita se zavedamo pomena skladnosti z zakonodajo in ponujamo rešitve, ki pomagajo podjetjem slediti predpisom in standardom v zvezi s shranjevanjem, obdelavo podatkov ter varovanjem zasebnosti.

7. Strokovna podpora in izobraževanje

Ponudbe Posita ne prinaša le tehnoloških rešitev, temveč tudi zanesljivega partnerja, ki zagotavlja strokovno podporo in izobraževanje. Ekipa strokovnjakov je na voljo za pomoč uporabnikom pri implementaciji, prilagajanju in izpopolnjevanju rešitev, kar zagotavlja nemoten prehod v digitalno dobo.

Spoznajte in implementirajte naše rešitve za digitalizacijo vašega poslovanja.

Za več informacij kontaktirajte:

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Izberite prave storitve in rešite za vaše izzive

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.