S tradicijo v digitalno dobo

Varne, zanesljive in učinkovite rešitve za vaše potrebe po shranjevanju podatkov

Ali iščete zaupanja vrednega partnerja za vaše zahteve glede shranjevanja podatkov?

Ne iščite več!

Naš najsodobnejši podatkovni center in storitve e-arhiviranja ponujajo obsežen nabor rešitev, zasnovanih za zaščito vaših dragocenih podatkov, hkrati pa zagotavljajo nemoten dostop, kadar koli jih potrebujete.

Varnost

Sodobno več nivojsko varovanje podatkov vključno s fizičnim varovanjem, nadzorom omrežja in omejitvijo nepooblaščenega dostopanja.

Zakonska skladnost

Skladnost z zakonodajo in zagotavljanje potrebnih standardov ter certifikacij za poslovanje s trajnimi, nespremenljivimi in avtentičnimi digitalnimi dokumenti.

Optimizacija stroškov

Izbira med različnimi opcijami, ki omogoča prilagajanje potrebam poslovanja s predvidljivim mesečnim stroškom ter razbremenitvijo potreb po lastnih vlaganjih.

Prilagodljivost in zaneslljivost

Prilagodljivost željam in potrebam uporabnikov z različnimi možnostmi izvedbe ter zagotavljanje neprekinjenega delovanja in enostavnega upravljanja.

Zakaj izbrati naše storitve?

Razlogi, ki nas uvrščajo med najboljše in največje ponudnike podatkovnih centrov in storitev e-arhiviranja oz. varne hrambe v Sloveniji

Podatkovni center

E-arhiv (varna hramba)

uporabnikov
0 +
razpoložljivost
0 %
virtualnih strežnikov
0 +
e-dokumentov
0 + mio
podatkov
0 + TB

Zaupajo nam mnogi dolgoletni naročniki oz. partnerji tako iz gospodarstva (npr. mobilni operaterji, banke, ponudniki gostovanja,  založniki, zavarovalnice, avtomobilska industrija, združenja itd.) kot tudi iz državne uprave.

Pošljite povpraševanje in pridobite ponudbo s popustom!

30% popust

prve 3 mesece na mesečno naročnino, ne glede na velikost zakupljenega prostora ali izbranega paketa.

Povezane vsebine

Delite našo ponudbo še z drugimi

LinkedIn
Twitter
Facebook

E-novice

Prijavite se na Posita e-novice in ostanite obveščeni o naši ponudbi, storitvah, nasvetih, aktualnem in trendih iz sveta IT.