SAP - ker gledate naprej

Informacijski sistem določa vaše današnje in prihodnje poslovanje – vašo privlačnost za stranke, konkurenčnost in uspešnost. Zato najboljši želijo SAP. 

Najboljši poslovni informacijski sistem na svetu še nikoli ni bil tako enostavno dosegljiv. Storitve poslovnega informacijskega sistema SAP v Positi vašemu poslu prinesejo učinkovitost, hitrost in prilagodljivost. Svoje poslovanje povzdignete na novo raven in uresničite potenciale, ki jih imate v zaposlenih, strankah in poslovnih partnerjih.

Vaše poslovanje potrebuje zanesljivo delovanje najboljših dobrih praks, ki jim zaupa že več kot 300.000 podjetij po vsem svetu!

Popolnoma SAP

Ne glede na to, ali gre za novo uvedbo, nadgradnjo, prenovo ali dopolnitve sistema, mi poskrbimo, da z rešitvami SAP dosežete načrtovane koristi in ustvarite pričakovano dodano vrednost.

V oblaku, na vaši lokaciji ali hibridno

SAP okolje za vaše poslovanje lahko postavimo v obliki, ki bo najlažje podpirala vašo rast, razvoj in spremembe v poslovnih modelih in procesih, ki jih prinaša digitalna transformacija. Ne glede na to, na kateri infrastrukturi deluje, vedno stremimo k optimalni izvedbi in h kakovosti storitve za poslovne uporabnike.

Hitrost, zmogljivost in zanesljivost

Vaš SAP v Positi deluje na najsodobnejši informacijski infrastrukturi, ki jo sestavljajo namenski strežniški in pomnilniški sistemi HPE. Gre za vodilne tehnologije za sisteme SAP na svetu, ki so vam na voljo kot storitev. Najboljši poslovni sistem na najboljši infrastrukturi, in to brez začetne naložbe! Lahko sploh dobite še boljšo rešitev za vaš posel?

Popoln nabor spremljevalnih storitev

Tako pomembni poslovni računalniški programi, kot je sistem ERP, morajo biti vedno v najboljši kondiciji. Za poslovne rešitve SAP, ne glede na to, kje delujejo, zagotavljamo pogodbeno določeno raven kakovosti tehnične in uporabniške podpore skozi celoten življenjski cikel vašega poslovnega sistema:

Odkrijte pravo rešitev za vaš izziv!

Stopite v stik s prodajnim svetovalcem in pridobite celovite informacije o storitvi.

Roman Črešnar

Zakaj izbrati Posito

Zaupajo nam